Szolgáltatások

TELJESKÖRŰ FOGÁSZATI KEZELÉSEK

Fogászati problémákra kínálunk megoldást az implantáció, illetve az esztétikai fogászat nyújtotta határtalan lehetőségekkel.

Szolgáltatások

TELJESKÖRŰ FOGÁSZATI KEZELÉSEK

Fogászati problémákra kínálunk megoldást az implantáció, illetve az esztétikai fogászat nyújtotta határtalan lehetőségekkel.

Európai polgárként
Önnek európai szintű szolgáltatás jár

Mosonmagyaróvári rendelőnkben, a fogászati kezelések alatt Ön ugyanazt a minőséget élvezheti, amit külföldi pácienseink – mégis megfizethető, reális áron.

34

év
szakmai
tapasztalat

Megőrizné természetes mosolyát és fogai épségét?

Forduljon bizalommal fogorvosainkhoz!

Általános Fogászat

A bajt jobb megelőzni! Mindenki ismeri ezt a mondást, azonban mégis nehezen szánjuk rá magunkat, hogy fogaink épségének megóvása céljából félévente ellátogassunk egy-egy fogászati állapotfelmérésre.

Esztétikai Fogászat

Nem elégedett fogával vagy jelenlegi mosolyával? Az esztétikai fogászatnak köszönhetően ma már bárki büszkélkedhed hollywood-i mosollyal! Az esztétikus fogsor és a ragyogóan fehér fogak Önnek is elérhetők!

Fogfehérítés

Fiatal korában szinte mindenkinek fehérek a fogai, ám az évek múlásával, az elfogyasztott ételek és italok, továbbá a dohányzás hatására a fogak elszíneződnek. A fogfehérítés révén megszüntethetőek ezek az elszíneződések a fog kemény és lágy szöveteinek károsítása nélkül.

Konzerváló Fogászat

Fogászati rendelőnkben számos modern diagnosztikai módszer áll Ön és orvosaink rendelkezésére, hogy az Ön teljeskörű állapotfelmérését elvégezhessük. A gyökérkezelés sokszor a legnehezebb fogorvosi feladatok egyike. Türelmet, pontosságot, precíz eszközöket, és sok időt igényel.

Fogpótlások

Foghiány több ok miatt is kialakulhat, fogainkat elveszíthetjük szuvasodás és következményes betegségei, fogínysorvadás és fogágybetegség, vagy akár egy erőteljes ütés (baleset) következtében is. Azonban bármi miatt is alakul ki a foghiány, a hiányzó fogat pótolni kell, azaz fogpótlás válik szükségessé.

Implantáció

Az implantáció a teljes, vagy részleges foghiány pótlására szolgáló eljárás. A műtét előtt orvosi vizsgálatok és röntgenfelvételek alapján történik az implantációs fogpótlás tervezése és az időpont egyeztetése.
Napjainkban a fogbeültetés vagy műgyökér beültetés az egyik legkorszerűbb fogpótlási mód, mellyel a páciens visszanyeri „saját” fogát.

Hegel Dent Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár - logo

Nyitvatartás:

Hétfő, Kedd:
09:00 - 14:00
Szerda:
11:00 - 17:00
Csütörtök, Péntek:
09:00 - 14:00

Szolgáltatásaink