Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

MOSONMAGYARÓVÁR

Nem elégedett fogával vagy mosolyával?

Az esztétikai fogászatnak köszönhetően ma már bárki büszkélkedhed hollywood-i mosollyal!

Fogtömésnél a teljesen fogszínű, fényre kötő tömőanyagból készült, esztétikus fehér töméseket használjuk. Ezek kisebb vagy közepes szuvasodások ellátására használhatók az elülső és rágófogakon egyaránt. Ha problémája van régi amalgám töméseivel, vagy az évek során a tömés alatt szuvasodás alakult ki, akkor javasoljuk az amalgám tömései cseréjét.

esztétikai fogtömés előtte-utána kép

Esztétikus Tömés
( előtt és után )

professzionális fogfehérítés Mosonmagyaróváron

Fogfehérítés ( előtt és után )

Legyen szebb a mosolya!

Az esztétikai látvány, illetve fogai éppségének megőrzése szempontjából rendkívül fontos, hogy félévente ellátogasson fogorvosához fogkőeltávolításra. A fogszuvasodás újabb kialakulásának megelőzésére polírozást javaslunk. A fogak polírozásával nem csak a szuvasodásnak szabunk gátat, hanem fogait fehérebbé is tesszük.

Hófehér fogakat szeretne?

Ma már ez sem lehetetlen. Fogfehérítési technikáinkkal fogainak színét akár 3-4 árnyalattal is fehérebbé tudjuk varázsolni!

Megőrizné természetes mosolyát és fogai épségét?

Forduljon bizalommal fogorvosainkhoz!

Elégedetlen a fogai formájával?

Esztétikai problémájára a legjobb megoldás a porcelán héj. Ez a modern fogászat leglátványosabb vívmánya. Hollywood sztárjai és más hírességek is porcelán héjjakkal teszik tökéletessé fogsorukat és ragyogóvá mosolyukat. Csupán a fog elülső felszínének az előkészítésére van szükség, és rákerülhet a héj, amely ragyogóan fehér, természetes hatású fogakat eredményez.

Letört vagy csúnya valamelyik első foga?

A HegelDent fogászaton élpótlással tudjuk korrigálni a hibát a tömésekhez használt kompozit tömőanyag segítségével. Ezt akkor lehet alkalmazni, amikor egy tömés már nem lenne elegendő, de koronát még nem szükséges készíteni.

Porcelán héj felhelyezése (3D)

fogászati inlay

Inlay (modell)

Őrlőfogaiban nagy méretű szuvasodások okozta lyukak vannak?

Az esztétika és a tartósság megteremtése céljából inlay illetve onlay készítését javasoljuk. Azokban az esetekben alkalmazzuk ezeket, amikor az esztétikus kompozíciós tömőanyagot már nem lehet akkora mennyiségben és kiterjedésben sikeresen alkalmazni. A betétek készülhetnek speciális műanyag-porcelán ötvözetből, tisztán porcelánból, vagy tartóssága miatt javasolt aranyból is.

Fogai szépségének megőrzése érdekében jöjjön el szájhigiénés kezelésre, melyet AIR FLOW-val végzünk.

Hegel Dent Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár - logo

Nyitvatartás:

Hétfő, Kedd:
09:00 - 14:00
Szerda:
11:00 - 17:00
Csütörtök, Péntek:
09:00 - 14:00

Szolgáltatásaink